Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει τους τραμπουκισμούς εναντίον του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει τους τραμπουκισμούς εναντίον του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον τραμπουκισμό εναντίον του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, που αποτελεί ουσιαστικά προβοκατόρικη πράξη, εις βάρος των αιτημάτων και του αγώνα των φοιτητών.

Οι απαράδεκτες αυτές ενέργειες είναι «βούτυρο στο ψωμί» της κυβέρνησης για να ενισχύσει τα κατασταλτικά μέτρα και να περιορίσει τα δημοκρατικά δικαιώματα, σε μιά εποχή που οι αντιλαϊκές πολιτικές της πλήττουν τα λαϊκά εισοδήματα, τα εργασιακά δικαιώματα και την κοινωνική ασφάλιση.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι οι τραμπουκισμοί αυτοί και η δημοσιοποίησή τους συνέβησαν μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκδηλώσεις για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, το οποίο σηματοδοτεί τους αγώνες του λαού μας για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», αιτήματα που σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η Λαϊκή Ενότητα δηλώνει ότι η ενίσχυση του μαζικού κινήματος το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει απάντηση στις κυβερνητικές πολιτικές, αλλά και θα απομονώσει τις όποιες προβοκατόρικες ενέργειες υπονόμευσης των κοινωνικών αγώνων.

Γραφείο Τύπου Λαϊκής Ενότητας

1η Νοέμβρη 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου