Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η Αυγή Μπέσκα-Θεοδόση και το «Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα», στην συγκέντρωση κατά του αποκλεισμού μας από την διακομματική επιτροπή

Το Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα καταγγέλλει στον Αθηναϊκό Λαό τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις σχετικά με τους κανόνες ισοτιμίας μπροστά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση με μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική απόφαση, απέκλεισε από την διακομματική επιτροπή την Λαϊκή Ενότητα και τις αυτοδιοικητικές κινήσεις που στηρίζει. Την Πέμπτη 09/05/2019 και ώρα 13:30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Ενότητας, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27, Πλ. Κλαυθμώνος), για τον αυθαίρετο και αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της ΛΑ.Ε. από τη Διακομματική Επιτροπή για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και την ανισότιμη μεταχείριση στην παρουσίαση της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, παρά το γεγονός πως η Λαϊκή Ενότητα έχει ευρωβουλευτή (Νίκος Χουντής), κατήλθε ανεξάρτητα στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και έλαβε ποσοστό της τάξης του 2,9%.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, η υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων με το «Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα» Αυγή Μπέσκα-Θεοδόση, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με την «Ανυπότακτη Αττική» Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές με τη «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής», πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και δεκάδες στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους συγκεντρωμένους και τις συγκεντρωμένες το γεγονός πως τα ρολά της εισόδου του υπουργείου Εσωτερικών ήταν κατεβασμένα, αστυνομικές δυνάμεις φύλασσαν την είσοδο, ενώ ακόμη χειρότερα, διμοιρία των ΜΑΤ βρισκόταν πίσω από τα ρολά της εισόδου!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στους συγκεντρωμένους κατέληξε: Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε αυτές τις καταστάσεις, είμαστε παρόντες, το ευρωψηφοδέλτιό μας, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, θα δώσει τη μάχη και πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά και θα έχουμε επιτυχία με ισχυρή ΛΑ.Ε στην Ευρωβουλή, όπως θα πάνε καλά και όλα τα ψηφοδέλτια που στηρίζουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και πρώτα απ’ όλα βεβαίως στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο της Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου