Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

H Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων

H Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 22-4-2021 για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων.

H Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και των εργατικών συλλογικοτήτων που πραγματοποιούνται την Πέμπτη 22-4-2021 για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Η κυβέρνηση παρά την παταγώδη αποτυχία της στην διαχείριση της υγειονομικής  κρίσης εξακολουθεί να αδιαφορεί για τους χιλιάδες νεκρούς, τα χιλιάδες κρούσματα και την ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία και γενικότερα στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Η  Ελλάδα θρηνεί μέχρι τώρα  9700 νεκρούς , άνθρωποι πεθαίνουν διότι δεν υπάρχουν ΜΕΘ και παρ όλα αυτά δεν ενισχύεται το ΕΣΥ και δεν προσλαμβάνονται υγειονομικοί.

Εκτός των άλλων προωθούν σαρωτικές αλλαγές με μεγάλη υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων, ουσιαστική κατάργηση του οκτάωρου, μείωση μισθών, με στόχο να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις του ΣΕΒ και του οικονομικού κατεστημένου.

Οι  εργαζόμενοι όμως που βιώνουν τις συνέπειες της πολιτικής της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι στην υγεία, οι εργαζόμενοι στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που αντιλαμβάνονται την επίθεση και είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν πραγματοποιούν κινητοποιήσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας, για την υπεράσπιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας και για να μην περάσει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που καταπατά τα εργασιακά δικαιώματα.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται  την Πέμπτη 22-4-2021 από τους υγειονομικούς στη Πλατεία Μαβίλη στις 9.30πμ και πορεία στο Υπ. Υγείας. Το συλλαλητήριο που διοργανώνουν συνδικάτα και εργατικές συλλογικότητες την Πέμπτη 22-4-2021 6μμ  στα Προπύλαια ενάντια στο νομοσχέδιο- έκτρωμα της κυβέρνησης. 

Το μέλλον μας ανήκει  και είναι στα χέρια μας.

             Το Γραφείο Τύπου 21/4/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου