Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΛΑΕ στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 7μμ.

 

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν συνδικάτα και κοινωνικοί φορείς ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης την Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 7μμ.

Η κυβέρνηση προχωρά και στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης ρίχνοντας όλα τα βάρη στις πλάτες ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

Αδιαφορώντας για τους κινδύνους, που ελλοχεύουν για τις εισφορές και τελικά για τις συντάξεις, προωθεί για ψήφιση το νομοσχέδιο, με μοναδικό στόχο να δοθούν σε ιδιώτες για να κερδοσκοπήσουν με αυτά τα αποθεματικά ύψους 80δις, ενώ το ρίσκο και τις πιθανές έως σίγουρες απώλειες να τις αναλάβουν οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι.

Ψεύδονται προσπαθώντας να πείσουν ότι οι συντάξεις δεν κινδυνεύουν, όταν στο ίδιο το νομοσχέδιο αναφέρεται ότι το κόστος μετάβασης από το ένα σύστημα στο άλλο, ύψους περίπου 80δις, θα το επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι και οι ήδη συνταξιούχοι, άρα η μείωση των συντάξεων στο άμεσο μέλλον είναι δεδομένη.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, που πραγματοποιούν συνδικάτα και κοινωνικοί φορείς την Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη στις 7μμ.

Προσυγκέντρωση  ΛΑΕ στην Πλατεία Κλαθμώνος 7μμ και πορεία στο Σύνταγμα.

 

Το Γραφείο Τύπου 31.8.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου