Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Κάλεσμα της Ανυπότακτης Δημοκρατικής Μακεδονίας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στη Θεσ/νίκη

Θεσσαλονίκη 9/9/2021

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9, ΣΤΙΣ 5.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ Πλ. ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ

 

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ συμμετέχει στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στη Θεσσαλονίκη και καλεί όλους/ες να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών» το Σάββατο 11/9, στις 5.00΄μ.μ. στην Πλ. Συντριβανίου (προσυγκέντρωση).

Η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις μνημονιακές πολιτικές που εφάρμοσαν με προσήλωση όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις των τελευταίων δώδεκα ετών και δυστυχώς εφάρμοσαν αδιαμαρτύρητα και οι περισσότερες αυτοδιοικητικές αρχές με τη συναίνεση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων που στηρίζονται από τα μνημονιακά κόμματα.

Αυτό συνέβη και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία δεν αντιμετώπισε ούτε και αγωνίστηκε για την οικονομική, υγειονομική, εκπαιδευτική, περιβαλλοντική, κοινωνική υποβάθμιση των συμπολιτών της περιοχής αρμοδιότητάς της. Και όχι μόνον, με περισσή σπουδή εφάρμοσε όλους τους νόμους (Κλεισθένης, Καλλικράτης κτλ.), οι οποίοι συρρίκνωσαν την όποια δημοκρατική λειτουργία των Περιφερειακών Συμβουλίων, μεταθέτοντας τις αρμοδιότητές τους σε Επιτροπές, υποβαθμίζοντας βασικές λειτουργίες τους με την παραχώρησή τους σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Μετά και τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέστρεψαν πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα δασικής έκτασης, αποκαλύπτοντας με τον πιο επώδυνο τρόπο τη γύμνια του κρατικού και αυτοδιοικητικού μηχανισμού, καθήκον όλων μας είναι να υπερασπιστούμε τις ίδιες τις ζωές μας, τα κοινωνικά και δημοκρατικά μας δικαιώματα, ό,τι κτίσαμε με κόπο και ιδρώτα μιας ζωής.

Όλοι/ες Σάββατο 11/9, στις 5.00΄μ.μ. στην Πλ. Συντριβανίου (προσυγκέντρωση).

Το Γραφείο Τύπου

https://anypotaktidimokmak.blogspot.com/,

https://www.facebook.com/anypotakti.dimokratiki.makedonia/

Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 64, 3ος όροφος, γραφείο 36, ΤΚ 54627

Τηλέφωνο: 2313319274 FAX: 2313319272 κινητό : 6972470577

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου