Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Οι επιθέσεις των φασιστών και η προκλητική ανοχή-στήριξη της κυβέρνησης συνεχίζονται

Οι επιθέσεις των φασιστών και η προκλητική ανοχή-στήριξη της κυβέρνησης συνεχίζονται. Παλλαϊκός αγώνας τώρα κατά του φασισμού

Λίγες ώρες μετά την απρόκλητη επίθεση φασιστών στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης εναντίον μελών της ΚΝΕ, επιτέθηκαν σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ, με αφορμή τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Η Αστυνομία παρακολουθούσε αμέτοχη 15 ροπαλοφόρους να κτυπούν πολίτες!
Η ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο δείχνει ανοχή αλλά καλλιεργεί την θεωρία των δύο άκρων, εξισώνοντας τους φασίστες με τους αγωνιστές είναι τεράστια.
Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης, οι φασίστες σηκώνουν κεφάλι, προσπαθούν να διαλύσουν διαδηλώσεις, μαζικές εκδηλώσεις διεκδίκησης και διαμαρτυρίας ενάντια στην λιτότητα και τον αυταρχισμό και γι αυτό έχουν την ανοχή και ουσιαστικά την έμμεση στήριξη της κυβέρνησης.
Δεν θα τους περάσει.
Η ανάπτυξη παλλαϊκού αγώνα κατά του φασισμού είναι αδήριτη ανάγκη.
Συνδικάτα, κοινωνικές οργανώσεις,πολιτικές συλλογικότητες οφείλουν να αναλάβουν ενωτικές και συντονισμένες πρωτοβουλίες .

Δεν θα περάσει ο φασισμός

Το Γραφείο Τύπου 4.10.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου