Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την κινητοποίηση που διοργανώνουν ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας την Δευτέρα στο Σχιστό

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την κινητοποίηση που διοργανώνουν ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αιρετοί και ο λαός του Δυτικού Πειραιά  την Δευτέρα 1-11-2021 9 πμ έξω από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό

Όχι στην υποβάθμιση της υγείας των κατοίκων της περιοχής

Όχι στις διώξεις των αιρετών που αγωνίζονται ενάντια στο νέο περιβαλλοντικό έγκλημα

Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα εργολαβικά συμφέροντα, προωθούν την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας και καύσης Απορριμμάτων στο Σχιστό, εντείνοντας μάλιστα τον αυταρχισμό και την καταστολή εναντίον των Δημάρχων, των αιρετών και συνολικά των κατοίκων που διαμαρτύρονται.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να προσαγάγουν στο αστυνομικό τμήμα Περάματος για να απολογηθεί τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος στα πλαίσια κινητοποιήσεων  κατά της κατασκευής του εργοστασίου απέκλεισε με οχήματα του Δήμου τον σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό.

Κυβέρνηση και Περιφέρεια αδιαφορούν πλήρως για τις περιβαλλοντικές συνέπειες από την κατασκευή του εργοστασίου σε μια περιοχή, που αντιμετωπίζει ήδη μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Προφανώς βλέπουν τους κατοίκους της περιοχής ως “παιδιά ενός κατώτερου θεού”.

Οι κάτοικοι όμως αγωνίζονται εναντίον του εγκλήματος αυτού, που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την κινητοποίηση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ,των αιρετών και των κατοίκων της περιοχής, που πραγματοποιείται την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 9.00 πμ έξω από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό.

Το Γραφείο Τύπου 29.10.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου