Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Καμία εμπλοκή – καμία συμμετοχή της Ελλάδας στα νατοϊκά σχέδ

Καμία εμπλοκή – καμία συμμετοχή της Ελλάδας στα νατοϊκά σχέδια!

Το ξέπλυμα των νεοναζιστικών ταγμάτων δεν θα περάσει!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ανοχή και την στήριξη του συστημικού πολιτικού κατεστημένου  ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δε χάνει ευκαιρία να δίνει διαπιστευτήρια στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Αφού έσπευσε να στείλει πολεμικό υλικό στο καθεστώς του Κιέβου, αφού υποστήριξε και εφαρμόζει τον οικονομικό πόλεμο των κυρώσεων που χτυπάει άμεσα, μέσα από το ράλι των τιμών, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, εξετάζει την αποστολή μονάδας αντιαρματικών συστημάτων στην Βουλγαρία, στα πλαίσια της ενίσχυσης της δύναμης του ΝΑΤΟ.

Ταυτόχρονα, κάλεσε τον Ζελένσκι, εκπρόσωπο ενός καθεστώτος που αγωνίζεται για τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», να μιλήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο για να συμβάλλει στην νομιμοποίηση της βαθύτερης εμπλοκής της χώρας στον πόλεμο. Εκπρόσωπο ενός καθεστώτος που υποστηρίζει τη θεσμική ενσωμάτωση του νεοναζισμού, εντάσσοντας τα παραστρατιωτικά, ναζιστικά τάγματα στον στρατό της Ουκρανίας, που ευθύνεται για τις μαζικές σφαγές στις ΛΔ του Ντονιέσκ και του Λουχάνσκ, που απαγόρευσε πολιτικά κόμματα και καταδίωξε συστηματικά – έως εξόντωσης – την αντιπολίτευση.

Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά, η κυβέρνηση της ΝΔ αποδέχθηκε και υποστήριξε την πρωτοφανή πρόκληση να μιλήσει στο κοινοβούλιο ένας νεοναζί, μέλος του παραστρατιωτικού τάγματος Αζόφ, που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή των φρικαλεοτήτων που από το 2014 λαμβάνουν χώρα στην Ανατολική Ουκρανία.

Είναι αδιανόητο το ξέπλυμα του ναζισμού σε μία χώρα που ο λαός της έδωσε ιστορικές μάχες ενάντια στη ναζιστική θηριωδία, που έζησε χούντες και τραγωδίες προκειμένου να επιβληθούν τα σχέδια του ΝΑΤΟ, που αναπτύχθηκε ισχυρό αντιφασιστικό κίνημα ενάντια στο δηλητήριο της Χρυσής Αυγής.

Δε θα δώσουμε ούτε σπιθαμή χώρου στο ξέπλυμα του ναζισμού!

Δε θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ!

Όλοι στην αντιπολεμική – αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο, 9 Απρίλη, στις 12 στα Προπύλαια.

Το Γραφείο Τύπου 8.4.2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου