Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΝΕΟ ''ΚΑΝΟΝΙ'' ΑΠΟ ΤΗΝ JET OIL ΤΟΥ ΜΑΜΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ''ΚΑΝΟΝΙ'' ΑΠΟ ΤΗΝ JET OIL ΤΟΥ ΜΑΜΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

E-mailΕκτύπωσηPDF
----0000jetoil(Σαβ. 2/7/16 - 11:44)
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ''ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ'' ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ      
Οι ανησυχίες που επικρατούσαν το τελευταίο διάστημα για νέο «κανόνι» στην αγορά καυσίμων επιβεβαιώνονται καθώς, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η εταιρεία Jet Oil κατέθεσε αίτησηυπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.  
Η αίτηση κατατέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 9 Ιουνίου και θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο, ενώ την επόμενη μέρα η εταιρεία εξασφάλισε μέσω ασφαλιστικών μέτρων την προστασία από τουςπιστωτές!  
Σημειώνεται ότι η εταιρεία εμφανίζει υψηλό δανεισμό, τον οποίο όπως επισημαίνει στην αίτηση της αδυνατεί να εξυπηρετήσει, αφού, όπως λέει, οι συνθήκες κρίσης στην αγορά έχουν προκαλέσειταμειακή αδυναμία.  
Η εταιρεία η οποία πριν μερικά χρόνια είχε σημαντικό μερίδιο αγοράς, με 600 περίπου πρατήρια, έχειπεριορίσει σημαντικά το τελευταίο διάστημα την παρουσία του σήματός της.  
Έγκυροι κύκλοι της αγοράς τόνιζαν ότι όπως στη Μαρινόπουλος Α.Ε, έτσι και στην Jet Oil, οι ιδιοκτήτες των εταιρειών αυτών έχουν αμύθητες περιουσίες, διαθέτουν off shore εταιρείες σε φορολογικούςπαραδείσους και κάνουν υπερπολυτελή ζωή συχνά στο εξωτερικό και από την άλλη οι εταιρείες τους εμφανίζονται υπερχρεωμένες και προβληματικές, ενώ οι εργαζόμενοι σε αυτές κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να μείνουν στο δρόμο.  
Και όμως κυβέρνηση και εισαγγελικές αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά και παρατηρούν από μακριά ωςθεατές την καταλήστευση επιχειρήσεων και τα βρώμικα παιχνίδια των τραπεζών.
Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου