Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

H Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την αυθαιρεσία και την λογοκρισία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

H Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την αυθαιρεσία και την λογοκρισία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που στοχεύουν στον έλεγχο της ενημέρωσης και στη φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής.

Οι καταγγελίες για αναρτήσεις, που κατεβαίνουν αυθαίρετα από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και προστίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελεγχθεί πλήρως η ενημέρωση, επειδή τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας, χωρίς οργανωμένη και εσκεμμένη παραποίηση της πραγματικότητας, προσπαθούν να τα λογοκρίνουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα γεγονότα στη Ν. Σμύρνη με τον τραυματισμό του νεαρού, έγιναν γνωστά από τους παρισταμένους κατοίκους της περιοχής και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η λογοκρισία στηρίζεται στο αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο φίμωσης, που απορρέει από την οδηγία της ΕΕ και κυρώθηκε νομοθετικά και στη χώρα μας με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Δίνει την δυνατότητα στους επιχειρηματικούς κολοσσούς, που έχουν τα social media να λογοκρίνουν και να κατεβάζουν αναρτήσεις κατά το δοκούν για κρίσιμα ζητήματα και με βάση τα συμφέροντα, που εξυπηρετούν.

ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η αλήθεια  πάντα φαίνεται στο τέλος και ο λαός θα αντιδράσει στην επιχείρηση τρομοκράτησης, παραπληροφόρησης και καταπάτησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων του.

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

10-3-2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου